Onze chefs

Jean-Philippe Watteyne

De hoofdpartner van de 1040 is niemand minder dan ‘JeanPhi’, die de gastronomen goed kennen van zijn restaurant I Cook in Mons en van de televisieprogramma’s TopChef (M6 – Frankrijk) en Les Ambassadeurs (RTBF-België). Hij is een kampioen van de Belgische streekproducten, die hij tot hun recht brengt in een klassiek repertoire met een hedendaagse inslag, zodat iedereen aan tafel zijn roots kan ontdekken of terugvinden.

Fabrizio Iannacci

Fabrizio Iannacci is onze chief executive, hij is geboren in 1984 te Savn Severo, Puglia in Italië. Hij is afgestudeerd van de internationale Academie van Gualtiero Machesi in Parma. Al op vroege leeftijd was hij gefascineerd door koken. Hij begon zijn carière in het sterren restaurant Stella d’Oro, alvorens naar Brussel te verhuizen. Eens in België verdiepte hij zich in the traditionele Belgische specialiteiten. Sinds 2018 werkt hij in de The 1040 waar hij als sous-chef de kneepjes van het vak leerde. Sinds 2021 is hij aan de slag als Executive Chef onder de supervisie van Jean-Philippe Wateyne.